“Deel I is gericht op het intellect. Het biedt stof tot nadenken. Het is er op gericht om een begrip van en verbinding met een breder levensspeelveld teweeg te brengen.” – Harry Palmer

 

Aspecten van bewustzijn waar het over gaat: Overtuigingen, Realiteit, Bewustzijn

In de twee-daagse Resurfacing Workshop onderzoek je de relatie tussen jouw overtuigingen en de realiteit die jij ervaart als jouw leven. Je zult de kracht van je aandacht ontdekken en haar vermogen om kalmte, focus en genoegdoening te creëren. Je zult een begin maken met het ontsluiten van de kracht van je wil en het herkennen als gereedschap om je leven te sturen en elke taak met vertrouwen te hanteren. Deel I stelt je ook in staat om te onderzoeken of de gevorderde delen bij jou passen.

Beschrijving

Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Waar ga ik heen?

ReSurfacing® is een nieuwe benadering van deze eeuwenoude vragen. Je zult de antwoorden vinden door de onderliggende structuur van je eigen bewustzijn te verkennen.

De ReSurfacing Workshop (Deel I van de Avatar® Cursus) geeft je inzicht in waar Avatar over gaat en waartoe het leidt. Ze wordt je aangeboden door Avatar Masters in een informele groepssetting waarin een hele hoop interactie en samen delen mogelijk is.

Je gaat hier een grotere verbondenheid ervaren met, en inzicht krijgen in de aard van, persoonlijke werkelijkheid. De oefeningen brengen een ‘jij’ tevoorschijn die alle ideeën te boven gaat die je over jezelf en de wereld hebt gecreëerd. Dit moment van overstijgen, of ‘resurfacing’, is een glimp van het domein dat toegankelijk wordt met het Avatar materiaal. Welkom thuis.

De oefeningen uit deel I nemen je mee achter de schermen van bewustzijn om een kijkje te nemen naar de blauwdruk die jij gebruikt om je leven op te bouwen. Deze tocht resulteert in een intieme verbinding met een diepere, meer compassievolle en bewuste staat van jezelf.

Deel I wordt aangeboden als een 2-daagse workshop met informatie, demonstraties en ervaringsgerichte oefeningen, om de ongelimiteerde mogelijkheden van doelbewust leven bij je wakker te maken.

ReSurfacing® gaat over jezelf losmaken uit oude creaties zodat je weer opgaat in gewaarzijn. Het is een proces, een natuurlijk gebeuren, waarin je jezelf aan jezelf onthult. Als beloning krijg je nieuwe inzichten en realisaties over hoe jouw leven werkt – of waarom het niet werkt.

ReSurfacing is een zoektocht in je bewustzijn die jij vormgeeft naar je eigen behoeften. Je bepaalt zelf hoe ver je daarin gaat en de waarheid die je ontdekt is jouw waarheid.

Door de oefeningen zul je gaan ervaren welke zaken voor jou persoonlijk een nadere bestudering waard zijn. Daarbij gaat het om motieven en principes die jouw bestaan vormgeven. Ze zijn even uniek als je vingerafdrukken. Door ze bloot te leggen zul je in nieuwe gebieden en tot nieuwe inzichten komen, die je begrip van het bestaan ingrijpend zullen verruimen.

Al doende zul je je van je eigen creatieve kracht bewust worden. Die zal je verrassen en verbazen. Als je ervoor kiest deze kracht te volgen tot aan haar bron, dan zul je daar een onmetelijke zee van gewaarzijn aantreffen, die zich uitstrekt voorbij tijd, bewustzijn en creatie. Aloude metgezellen staan daar (hier) op je te wachten.

 

Benodigde Materialen:
PowerUp Plus Package EUR 59,50 Verkrijgbaar in onze Boekwinkel

Cursus Kosten:
Deel I is EUR 272,25* incl 21% BTW

(*Nederlandse prijs, prijzen variëren per land)

Harry Spreekt Over ReSurfacing

HP17De onderstaande text komt uit het Avatar Journal, Volume IX, Issue 4. Op verzoek van de lezers, stelde het Journal een aantal veelgestelde vragen over ReSurfacing aan Harry Palmer, auteur van de Avatar Materialen. We denken dat je van zijn antwoorden zult genieten.

 

 

Journal: Waar kwam de titel ReSurfacing vandaan?

Harry:
Als je ooit iets aan scuba-duiken hebt gedaan, dan herken je waarschijnlijk de opwinding die ontstaat op het moment dat je je duik afrond en begint met langzaam naar de oppervlakte zwemmen. Een aantal dingen gebeuren terwijl je naar boven gaat.

Er is een natuurlijk ontspannen als de druk vermindert, het licht wordt helderder, het geluid van je ademhaling heeft een rustgevend effect op je geest. Van onderaf bezien is het oppervlakte van het water de grens van één realiteit.

resurfacingResurfacing is tegelijkertijd een overgang, een vertrekken, en een terugkeer.

Ik heb de titel gekozen om deze gevoelens. De oceaan, met haar stromingen, geheimen en diepten, is een analogie voor het bewustzijn. De ReSurfacing processen zijn een omhooggaand pad door de niveaus en stromingen van het bewustzijn terug naar gewaarzijn.

Journal: Wat is de essentiële boodschap van ReSurfacing?

Harry:
Als een persoon de oefeningen doet gebeurt er iets magisch en de essentiële boodschap van ReSurfacing verschijnt van binnenuit bij de lezer. Het is de persoonlijke ervaring van een nieuw begin.

Mensen zijn vergeten hoe ze een nieuw begin moeten maken. Er zijn minder en minder nieuwe grenzen waar we naartoe kunnen migreren. Zonder een nieuw begin, is er alleen sterven. Dat is wat veel mensen dagelijks doen. Sterven. Ze zakken dieper en dieper in de eigen creaties waar ze weerstand tegen bieden.

Sterven en weerstand bieden zijn hetzelfde proces. Het heet lijden, en het is niet zo effectief behalve in het creëeren van solide deeltjes. Het leven bevindt zich aan de andere kant!

Excerpt van het boek ReSurfacing: Technieken om Bewustzijn te Verkennen door Harry Palmer

ReSurf-cvr

ReSurfacing is bedoeld om je wakker te schudden! Er bestaan woordlessen, er er bestaan levenslessen. Een woordles is een poging om een ervaring via symbolen of klanken over te brengen. Een woordles kan informatief, plezierig of inspirerend zijn. Een woordles brengt iemand’s overtuiging tot uitdrukking. Een woordles kan beschrijvingen en instructies overbrengen, maar als het om ervaren gaat, is het een slap aftreksel. Een woordles moet niet verward worden met een levensles.

 

Een levensles is iets dat je doorleeft. Het is iets dat je tegenkomt en verwerkt in je leven. Uit de levensles kom je anders tevoorschijn, meer ervaren en wijzer. Een levensles is een ervaring. Om je die te blijven herinneren is het niet nodig dat ze in symbolen of geluiden wordt omgezet. Ze gaat deel uitmaken van wat je weet en hoe jij jezelf defnieert aan jezelf. Een woordles heeft zelden zo’n uitwerking.

Je bestudering van ReSurfacing begint als een woordles die oefeningen beschrijft en instructies overbrengt, maar verandert in een levensles zodra je deelneemt. De woordlessen van ReSurfacing zijn onbetekenend vergeleken met de levenslessen die je creëert door je deelname.

Wanneer je de woordlessen met levenslessen combineert, bereik je een moment van realisatie: Dus zo werkt het! Deze realisaties vergroten je vermogen om wat je weet creatief en op een breed vlak toe te passen.

girlinsunlightDoor realisaties leg je verbanden. Hoe meer realisaties je hebt, des te simpeler en helderder wordt alles. Realisaties zijn de essentie van ware wijsheid.

Zet gedurende de twee dagen van deze workshop je beslommeringen in de buitenwereld opzij en wijd je aan het ontdekken van jezelf zodat je weer toegang krijgt tot het oneindige potentieel dat jou wacht. Bereid je erop voor om jouw creatie van bewustzijn en het fysieke universum in al haar pracht te ervaren. Geniet van de reis.