Groep

“Met de materialen van Deel II begin je te onderzoeken. Kleine expedities in de achtertuin van jouw bewustzijn. Je oefent de specifieke vaardigheden en gereedschappen die nodig zijn om succesvol datgene te hanteren wat je nu al in het leven aan het ervaren bent. Het is een kans om je zaken op orde te krijgen voordat het grote avontuur begint.” – Harry Palmer

Aspecten van bewustzijn waar het over gaat: Creatie, Waarneming, Ervaring

In Deel II van de Avatar® Cursus oefen je de specifieke vaardigheden en gereedschappen die nodig zijn om succesvol datgene te hanteren wat je nu al in het leven aan het ervaren bent. Het is een kans om je zaken op orde te krijgen voordat het grote avontuur begint. Deel II verduidelijkt en ontvouwt een buitenzintuigelijk perceptiekanaal naar het fysieke universum, waarvan je je misschien al vaag bewust bent – uitgebreider voelen. Dit is geen zintuigelijk gevoel en vereist geen lichamelijk contact. Het brengt de geest tot rust en biedt een dramatische verruiming van je levensgevoel.

Deel II van De Avatar Cursus ontwikkelt jouw vaardigheid om de werkelijkheid van je voorkeur te creëren. Door meer grip te krijgen op je eigen mentale programmering kom je tot transformerende inzichten over waarom bepaalde aspecten van jouw leven tekort geschoten zijn en wat je kunt doen om dat te herstellen.

Je verandert dat deel van jezelf dat je ergste vijand was in een vriend die je gidst.

Zelfsaboterende overtuigingen worden ontmaskerd voordat ze jou nog meer schade kunnen toebrengen. Stress wordt ingeruild voor een ontspannen gewaarzijn.

Je leert hoe je de werkelijkheid kunt ervaren zonder oordeel, afgescheidenheid of vervorming.

Voor deel II heb je 4 tot 5 dagen nodig, afhankelijk van wat je tegenkomt.

De prijs van Deel II is EUR 544,50 incl 21% BTW*

* Nederlandse cursusprijs. Prijzen verschillen per land.

Q&A met Harry

ld-cvrDe onderstaande tekst komt uit het boekLeven Vanuit Vrije Wil: De Ontdekking en Ontwikkeling van Avatar door Harry Palmer.

Vraag: Lijkt het op meditatie?

Harry: Ja en nee. Het levert hetzelfde type mentale rust van meditatie, maar dan interessanter en sneller. Het lijkt op meditatie in de zin dat je overwicht krijgt over de geest, de geest tot rust brengt, maar bij Avatar gebeurt dat speels en zonder strijd of confrontatie. Het is het verschil tussen het openen van een kluis met een breekijzer of met behulp van de cijfercombinatie. Avatar is de cijfercombinatie.

Een andere oefening uit Deel II ontwikkelt het vermogen oordelen te herkennen, te creëren en te veranderen. Dit maakt je pas echt bewust van de patronen in je leven.

section3studentWe ervaren wat we ervaren in overeenstemming met onze oordelen, want dat zijn de overtuigingen waardoor we onze percepties filteren. Twee mensen kunnen dezelfde gebeurtenis op heel verschillende wijze beleven. Voor de een is het traumatisch en vergalt het het bestaan, voor de ander blijft het geheel zonder gevolgen. Het verschil wordt bepaald door de oordelen die de twee mensen aan hun ervaringen hechten.

Het eindresultaat van die oefening is het vermogen om in alle eerlijkheid je oordeel over iets dat je ervaart, op te schorten. Als je strijdt met je lichaam of een relatie, biedt deze oefening krachtige inzichten en keerpuntervaringen.

Het laatste deel van het materiaal uit Deel II bevat instrumenten en oefeningen om barrières of blokkades, die je voor je vermogen om de werkelijkheid te creëren hebt geplaatst, op te ruimen. Wij noemen het de meest uitdagende ervaring die ooit iemand schaterend heeft doorgemaakt. Je krijgt er pijnlijke kaken van, het vergroot je creatievermogen en geeft je de controle over je bestaan terug.

Tevredenheidsgarantie

students5Als je niet volledig tevreden bent met de resultaten uit Deel II, moet je niet verder gaan naar Deel III. Er zit niets in Deel III dat slechte resultaten van Deel II kan goedmaken. De Deel II oefeningen zijn de oefeningen die je helpen om de vaardigheid te ontwikkelen om de krachtige discreatie techniek van Deel III te leren.

Je hebt het recht om je volledige cursusgeld terug te krijgen tot dit punt. Als je eenmaal met Deel III begint is er geen resititutie mogelijk.