panel6

De Avatar® Master Cursus

De Avatar Master Cursus duurt negen dagen. In deze buitengewone periode vergeet je de tijd. De opbouw van de cursus en de oefeningen doen allerlei diepliggende kwesties omhoog komen die in eerste instantie onverdraaglijk en overweldigend lijken. Maar als je wat verder in de cursus bent, kun je weer om jezelf lachen. Tegen het eind lijkt het wel alsof je verscheidene levens (zowel vroegere als toekomstige) hebt doorlopen.

De Master Cursus gunt je een blik achter de schermen en plaatst de resultaten en verschijnselen uit de Avatar Cursus in een volstrekt nieuw licht.
–lees meer

panel1

De Avatar® Professional Cursus

De Professional Cursus leert je presentie en de welbewuste creatie van identiteit. Hij biedt bescherming tegen de schaafwonden van de wereld. Hij geeft je de mentale en emotionele sleutels in handen om je beste talenten succesvol in te zetten in de wereld.
–lees meer

panel7

De Avatar® Wizard Cursus

De Avatar Wizard Cursus voert je geleidelijk tot in de diepste regionen van bewustzijn. Je doorkruist het doolhof van verwarring en indoctrinatie dat doorgaans wordt aangezien voor waakbewustzijn. Je reist verder naar gebieden van de geest en via subtiele waarnemingen tot in het kerngebied van identiteiten. Onderweg bevrijd je gewaarzijn van vergeten, verwaarloosde en afgewezen zaken die je kracht en vertrouwen ondermijnen. Tenslotte kom je uit bij de verblijfplaats van het onuitputtelijke zelf – het Wizard-zelf.

Aan de basis van bewustzijn, oog in oog met het goddelijke, tref je het wezenlijke aan waarin iedereen deelt, het wezenlijke dat, los van politieke intriges, de wereld kan veranderen.
–lees meer