Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Orlando Internationale Avatar Cursus

januari 12, 2019 @ 8:15 am - januari 20, 2019 @ 7:00 pm EST

Studenten uit de hele wereld komen in Orlando samen voor de Internationale Avatar® Cursus. We nodigen je uit om de Avatar gereedschappen te komen leren in een veilige, comfortabele, zorgzame omgeving. Door het koesteren van compassie en vrede, bevordert deze werkwijze diepe verbindingen die voorbij alle grenzen gaan van cultuur, religie, ras en leeftijd. Creëer levenslange vriendschappen terwijl je bewustzijn onderzoekt met je nieuwe diverse wereldwijde gemeenschap. Ontdek zelf de magie van Avatar en ervaar de synergie van zo veel mensen, net als jij, die samen leren en groeien met een gemeenschappelijk doel. Je wordt ondersteund door een toegewijd internationaal team van Avatar Masters die intensief samenwerken om je te helpen om de best mogelijke Avatar Cursus te hebben. Doe met ons mee voor deze ervaring van je leven.

Meld je nu aan!

Cursus Informatie

  • Je wordt verzocht om op zaterdag om 8.15 uur aanwezig te zijn om te registreren voor de cursus.
  • Cursus tijden: elke dag van 9 uur tot 19 uur met een lunch pauze van half 1 tot 2 uur. Later in de week kunnen er optionele verruimde cursusuren bekend worden gemaakt.
  • Stem jouw betaalmethode voor de start van de cursus af met je Avatar Master.
  • Breng ReSurfacing®, Leven uit Vrije Wil, Het Avatar Pad: de weg die we hebben afgelegd en Het Avatar Pad 2: Privé Lessen mee. Laat het ons weten als je deze boeken nog niet hebt of koop ze bij de cursus.
  • Doe Oefening 1 – Persoonlijkheidsprofiel in het ReSurfacing werkboek.
  • Kleed je gemakkelijk voor binnen en buiten.

Hotel informatie

Stuur je hotelformulier alsjeblieft zo snel mogelijk op. Zorg ervoor dat het formulier volledig is ingevuld inclusief aankomst- en vertrekdata. Als je je data of hotelreververing wilt bevestigen, of voor andere vragen rond het hotel, neem contact op met: infor@avatar.nl. Lees de volgende hotelinformatie zorgvuldig door:

  • Kamer tarief is USD $ 135 voor 1 of 2 personen.
  • Bij annuleringen die minder dan 72 uur voor aankomst worden ontvangen wordt een annuleringsvergoeding van 1 overnachting in rekening gebracht.
  • Houd er rekening mee dat je bij check in voor het gehele verblijf betaalt.

* We doen ons best om een kamergenoot voor je te vinden. Als er geen kamergenoot gevonden wordt dan wordt het 1-persoonskamer tarief in rekening gebracht. Houd er rekening mee dat ook als je een kamergenoot hebt, de kamergenoot wellicht op een andere datum aankomt of vertrekt. Dit betekent dat je een 1-persoonskamertarief betaalt voor de nacht(en) waarin je alleen bent. We doen ons best met al deze zaken maar we kunnen niets garanderen. Als je vragen hebt bel ons dan. We zien ernaar uit om je te ontmoeten.

Gegevens

Begin:
januari 12, 2019 @ 8:15 am EST
Einde:
januari 20, 2019 @ 7:00 pm EST
Evenement Categorie:

Organisator

International Avatar Course
Telefoon:
+31 6 46286251
E-mail:
info@avatar.nl
Site:
avatar.nl

Locatie

Sheraton Orlando North
600 N Lake Destiny Road
Maitland, FL 32751 United States
+ Google Maps
Telefoon:
407-660-9000
Site:
https://www.marriott.com/hotels/travel/mcoon-sheraton-orlando-north-hotel/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2