Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Willingen (Fast Track) Avatar Cursus

juli 25, 2020 @ 8:15 am - augustus 9, 2020 @ 7:00 pm CEST

Deze Avatar Cursus is van  25 juli – 9 augustus en zal, rekening houdend met het Covid-19 protocol, in het Sauerland Stern Hotel plaatsvinden.

Je kunt ook kiezen om de Avatar Fast Track Cursus te doen en meteen daarna door te gaan naar de Master Cursus. Dit is geen vereiste maar is het algehele doel voor deze cursus.

We nodigen je uit om de Avatar gereedschappen te komen leren in een comfortabele, zorgzame omgeving. Ontdek zelf de magie van Avatar en ervaar de synergie van mensen, net als jij, die samen leren en groeien met een gemeenschappelijk doel.

Je wordt ondersteund door een toegewijd team van Avatar Masters die samenwerken in je begeleiding om de best mogelijke Avatar Cursus te hebben. Doe met ons mee voor deze ervaring van je leven.

 

Meld je nu aan!

Cursus Informatie

  • Breng ReSurfacing®, Leven uit Vrije Wil, Het Avatar Pad: de weg die we hebben afgelegd en Het Avatar Pad 2: Privé Lessen mee. Laat het ons weten als je deze boeken nog niet hebt of koop ze bij de cursus.
  • Doe Oefening 1 – Persoonlijkheidsprofiel in het ReSurfacing werkboek.
  • Kleed je gemakkelijk voor binnen en buiten.
  • Stem jouw betaalmethode voor de start van de cursus af met je Avatar Master.

Hotel informatie

Het dorpje Willingen ligt in ‘het land van de 1000 heuvels.’ Het charmante platteland van noordelijk Sauerland biedt Avatars uit de hele wereld een ervaring die ze niet gemakkelijk zullen vergeten. Star’s Edge bezoekt opnieuw het Sauerland Stern Hotel vanwege zijn buitengewone gastvrijheid en de vanzelfsprekendheid waarmee ze onze mensen zich thuis laten voelen.

Wandel door de dorpsstraten van Willingen tijdens je label oefeningen. Voel de bergen terwijl je een stoeltjeslift naar boven neemt en geniet van het uitzicht wanneer je één van de vele bergpaden afloopt terug naar huis.

In de maand augustus is het ideaal toeven in Duitsland. Temperaturen schommelen tussen 14°C in de avond tot 28°C overdag. Kleed je gemakkelijk.

Stuur je hotelformulier alsjeblieft zo snel mogelijk op. Zorg ervoor dat het formulier volledig is ingevuld inclusief aankomst- en vertrekdata. Als je de data of de hotelreservering wilt bevestigen of logistieke vragen hebt over het hotel, email dan naar info@avatar.nl

Hotelinformatie:

  • eenpersoons: 110 euro per persoon/per nacht
  • tweepersoons: 87 euro per persoon/per nacht
  • Bij de prijs is volledig pension per persoon per nacht inbegrepen. Bij de hotelprijs is inbegrepen: belasting, servicekosten, vrij gebruik van het zwembad, de sauna en de fitness ruimte. De kamers hebben een bad/wc, balkon, radio, telefoon, kleuren TV en een minibar.

Vervoer

Voor internationale deelnemers: vlieg naar Frankfurt International Airport. Neem van daaruit een busje of taxi naar het Sauerland Stern Hotel wat ongeveer 2 uur rijden is. Het hotel heeft een busdienst vanaf het vliegveld op 31 juli om 19.00 pm. Een rit kost 30 euros per persoon. De deadline voor de reservering van de shuttle is 18 juli. Geef op het accommodatie formulier aan of je een shuttle van vliegveld Frankfurt naar het hotel wilt reserveren en zorg ervoor dat je het hotel formulier voor de deadline opstuurt. Retourshuttles zijn beschikbaar op 8 en 10 augustus in de ochtend. Neem contact op met het hotel voor informatie over de kosten van de retour-shuttle. Geef op het accommodatie formulier aan of je gebruik zult maken van de shuttle voor de terugweg.

Als je vragen hebt bel ons dan. We zien ernaar uit om je te ontmoeten.

Gegevens

Begin:
juli 25, 2020 @ 8:15 am CEST
Einde:
augustus 9, 2020 @ 7:00 pm CEST
Evenement Categorie:

Organisator

International Avatar Course
Telefoon:
+31 6 46286251
E-mail:
info@avatar.nl
Site:
avatar.nl

Locatie

Sauerland Stern Hotel
Kneippweg 1
Willingen, 34508 Germany
+ Google Maps
Telefoon:
+49 5632 4040
Site:
https://www.sauerland-stern-hotel.de/